Арсенал разгроми Ланс за едно полувреме и в крайна сметка победи

...
Арсенал разгроми Ланс за едно полувреме и в крайна сметка победи
Коментари Харесай

Арсенал писа Отличен на Ланс, ПСВ изхвърли Севиля

Арсенал разгроми Ланс за едно полувреме и в последна сметка победи с 6:0 в мач от група “B ” на Шампионската лига.

Успехът донесе и първото място в групата на “артилеристите ”, които означиха пет попадения през първата част. Точни бяха Кай Хаверц, Габриел Жезус, Букайо Сака, Габриел Мартинели, Мартин Йодегор и Жоржиньо.

С успеха Арсенал събра 12 точки, четири повече от ПСВ, до момента в който Ланс е трети с пет, с три пред Севиля, и има огромен късмет да играе в Лига Европа през пролетта. В последните мачове " топчиите " гостуват на нидерландците, а френският тим ще приеме андалусийците.

ПСВ Айндховен направи прословут поврат против Севиля, с цел да завоюва с 3:2 и да изхвърли андалусийците от Шампионската лига.

Испанският тим поведе с 2:0 след голове на Серхио Рамос и Юсеф Ен Несири, само че срещата се промени тотално след аления картон на Лукас Окампос в 66-ата минута. Попадение на Исмаел Сайбари, автогол на Неманя Гудел и гол на Рикардо Пепи в 92-ата минута донесоха триумфа на нидерландците.

С успеха ПСВ към този момент има 8 точки в актива си и е на втората позиция в групата, до момента в който Севиля е единствено с 2 на последното място, на три точки от Ланс.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР